El Viladecans The Style Outlet projecta ampliar el centre comercial

Imprimeix

Compta actualment amb 71 marques de les més importants en el mercat de la moda, bellesa, esports, llar i complements

Viladecans The Style Outlet ha tingut una gran acollida des que va obrir les seves portes la tardor del 2016. L’any passat va tenir uns 2.600.000 visitants i els seus gestors ja estan pensant a ampliar el centre comercial en els propers anys. “Hem d’existir perquè les marques necessiten vendre els seus productes d'oferta i fora d'estocs”, ha explicat Bárbara Tagarro, Communications Manager.

El centre comercial s’ha convertit en poc temps en tot un referent a l’àrea metropolitana de Barcelona. Actualment, Viladecans The Style Outlet compta amb un total de 71 marques, entre les quals es troben les més importants en el mercat de la moda, bellesa, esports, llar i complements a preus molt competitius. A més, té una àmplia oferta de restauració a gust de tots els paladars així com un servei de WiFi gratuït.

TSO VILADECANS Ph Luis Malibran LM72673

Cal destacar que el 60% dels compradors són dones i el 40% homes, amb una edat mitjana d’entre 35-40 anys. De total de visites, una part important van ser estrangers dels quals el percentatge més gran van ser russos, argentins i francesos.

Rebaixes

Les rebaixes ja han arribat a Viladecans The Style Outlet. Des d’aquest juliol ja es pot gaudir dels descomptes addicionals que ofereix el centre. Fins al 31 d'agost es pot trobar les millors ofertes en primeres marques nacionals i internacionals que poden aconseguir fins al 80% de descompte.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlet