Neix la nova Guia Comercial de Cornellà per a la promoció del comerç local

Imprimeix

La nova eina ofereix al consumidor informació dels més de 2.600 establiments censats promovent el comerç de proximitat

Cornellà de Llobregat ja té la seva Guia Comercial disponible online i confeccionada amb la informació extreta del Cens d’Establiments realitzat el passat mes de desembre de 2017. Una nova iniciativa que l’Ajuntament posa al servei dels comerços, negocis, establiments d’hostaleria i restauració i dels mercats municipals feta realitat amb la col·laboració de l’empresa municipal Procornellà i de l’associació Cornellà Compra a Casa. La nova eina ofereix les dades de més de 2.600 comerços i establiments censats posant a l’abast de l’usuari tota la informació que necessita: nom comercial, servei o tipus de producte que ofereix, sector, ubicació i GEO localització, barri i fotografia amb la possibilitat que el propi comerç ampliï la seva fitxa de forma més detallada sobre l’activitat que ofereix amb telèfon de contacte, horari d’obertura, pàgina web, paraules claus per a facilitar la seva recerca, etc. La Guia Comercial pot ser consultada accedint a www.guiacomercialcornella.cat des de qualsevol dispositiu digital: des d’un PC, des del mòbil o tableta i també pot ser descarregada en format pdf.

Guia Comercial Cornella

La nova guia pretén convertir-se en una informació vàlida per als consumidors convidant-los a comprar sense sortir de Cornellà en una gran xarxa d’establiments que ofereix tot tipus de productes i serveis de qualitat a preus competitius. Amb iniciatives com aquesta, l’Ajuntament de Cornellà vol posar en valor el comerç de proximitat, el tracte familiar i personalitzat donant una embranzida al sector comercial que és una peça cabdal i promotor de l’economia local.

D’altra banda, és una eina útil pels mateixos propietaris dels establiments que poden veure com la seva activitat forma part de tot un entramat comercial que ajuda a ‘fer ciutat’ i que pot ser localitzat a través dels buscadors de la Guia Comercial atraient nous clients. A més, la voluntat és mantenir la informació sempre actualitzada i amb aquesta intenció tots els comerços podran www.procornella.cat sol·licitar els canvis que desitgin a través d’un formulari accessible a través del portal web. Els usuaris també poden informar sobre les incidències que detectin com tancaments, canvis de negoci o canvis en els horaris d’atenció al consumidor.

Altres serveis

Aquesta iniciativa s’afegeix a altres que l’Ajuntament de Cornellà està duent a terme per promoure i dinamitzar l’activitat comercial com el servei ‘Traduccions a la carta’ per facilitar als establiments les traduccions de menús, catàlegs de productes, llistats de preus, fullets promocionals, etc. o totes les accions que es porten a terme des de l’associació Cornellà Compra a Casa que tot just compleix quinze anys representant una marca única que integra el comerç de la ciutat.

Redacció / Fotos: Procornellà