AEBALL s'apropa encara més a les empreses del territori

Imprimeix

Una nova web, amb última tecnologia, fa que la navegació dels usuaris sigui molt dinàmica, còmoda, intuïtiva i propera

AEBALL (l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) i UPMBALL (La Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat)  han llençat la seva nova pàgina web. Una pàgina web que s'ha dissenyat i adaptat al màxim a les exigències i necessitats de l'usuari actual: més dinamisme i facilitat a l'hora de navegar i de buscar qualsevol informació que es desitgi.

La patronal, que acompanya a les empreses des de fa més de 40 anys, ha decidit renovar i actualitzar la seva pàgina web. Aquest canal suposa una millora de la principal font d'informació i recerca dels usuaris, empreses i professionals,  que la visiten, i que suposen més de 30.000 visites mensuals.  

Aquesta web està enfocada a oferir un millor servei a tots els socis, per facilitar la comunicació de totes les novetats, actes i temes d'interès empresarial.  "Pretenem que, especialment tots els nostres socis, però també els usuaris, en general, puguin estar informats de les darreres novetats, actes i temes d'interès més actuals per les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat. Una web actual, visual i intuïtiva pensada per trobar la informació de forma ràpida i des de qualsevol dispositiu electrònic", apunta Rosa Fiol, Vicepresident Executiu i Director General de l'entitat.

Les principals novetats que aporta aquesta nova web són la interacció amb la plataforma i xarxes socials així com, la visibilitat de les notícies dels socis en els newsletters que s'envien setmanalment per difondre i replicar les novetats de les empreses per tot el territori.

Els continguts estan preparats per proporcionar a l'usuari informació d'utilitat respecte els cursos de formació, jornades, borsa de treball i d'ocupació, finançament i subvencions, avantatges i descomptes dels que tots els associats poden beneficiar-se, així, com el contacte directe per poder consultar qualsevol dubte a l'equip professional d'AEBALL i UPMBALL. 

Redacció / Foto: AEBALL