Primeres proves de selecció de personal al Finestrelles Shopping Center

Imprimeix

Alcampo és la primera empresa que ha convocat a les persones inscrites a la borsa de treball municipal per a cobrir 150 places per al seu hipermercat del futur centre comercial d’Esplugues

Les empreses que operaran en el futur centre comercial Finestrelles Shopping Center acudiran a la borsa de treball municipal per prioritzar la contractació de persones residents a Esplugues de Llobregat de cara a cobrir els llocs de treball previstos, segons fonts municipals.

Finestrelles Shopping Center

La primera companyia a fer-ho ha estat Alcampo, que gestionarà un hipermercat de 4.000 m2. Amb la col·laboració de l'Ajuntament, la firma francesa està recopilant currículums de persones inscrites a la borsa municipal per seleccionar els més adequats i convocar les proves psicotècniques que es realitzaran els dies 20 i 21 de juny a l'Espai Baronda. Amb posterioritat, es realitzaran les entrevistes finals als que hagin superat el psicotècnic. L'objectiu és cobrir uns 150 llocs de treball.

Accés soterrat

Aquest maig han començat les obres de l'accés soterrat al futur centre comercial, des del carrer Laureà Miró -a l'alçada del parc de Can Vidalet-, necessari per minimitzar els efectes del centre en la mobilitat de la ciutat. Els treballs, a càrrec de la junta de compensació del pla urbanístic Porta BCN, duraran uns quatre mesos i suposen el tall al trànsit dels carrils en direcció Barcelona.

Redacció / Fotos: Arxiu