Revisaran els nous Ibiza i Arona per un problema del cinturó de seguretat

Imprimeix

La campanya de trucada a revisió es realitzarà en les properes setmanes, ja que la solució tècnica està identificada

L’empresa automobilística SEAT ha confirmat un problema tècnic que afecta el nou Eivissa i Arona: existeix la possibilitat que en determinades situacions (per exemple en un sobtat i brusc canvi de carril amb cinc passatgers en el vehicle) i solament quan en el seient posterior les posicions central i esquerra estiguin ocupades al mateix temps, el cinturó del costat esquerre pugui descordar-se. Per SEAT, la seguretat és una prioritat absoluta i ja s'ha identificat una solució tècnica que evita que això passi.

comparativa seat arona vs seat ibiza 201737374 5

Els nous Eivissa i Arona estan homologats i són segurs per a la conducció. No obstant això, des de la marca es recomana als clients no usar la posició central del seient posterior fins que el cotxe hagi estat equipat amb la nova fixació del cinturó de seguretat. L’empresa està ara sol·licitant la validació d'aquesta solució a les autoritats competents per implementar-la al més aviat possible tant en els vehicles ja lliurats a clients com en la producció en sèrie.

Durant les properes setmanes, SEAT iniciarà la campanya de trucada a revisió. Els clients rebran una carta per concertar una cita amb un servei oficial SEAT. La instal·lació dels nous elements serà totalment gratuïta per als clients.

Redacció / Fotos: SEAT