Fainer Fessel, nou director de la planta de SEAT de Martorell

Imprimeix

S'incorpora procedent de FAW-Volkswagen, on fins ara dirigia la fàbrica de Chengdu (Xina) i liderarà una planta amb més de 8.000 empleats directes i una producció diària de 2.300 vehicles

Rainer Fessel (Brunswick, 1966) ha estat nomenat nou director de la fàbrica de SEAT a Martorell. Fessel dirigia fins ara la planta en Chengdu (Xina) de FAW-Volkswagen, una aliança creada en 1991 per FAW, fabricador xinès d'automòbils, i el Grup Volkswagen. Substitueix en el càrrec a Steffen Reiche, qui ha estat nomenat president de Volkswagen de Mèxic.

Rècord de producció

Des del seu nou lloc, Fessel serà el responsable directe de la planta que produeix més automòbils d'Espanya. Des de 2009, SEAT Martorell ha incrementat la producció en més d'un 50% i avui fabrica quatre models en tres línies de producció: els nous Eivissa i Arona (Línia 1), el León (Línia 2) i l'Audi Q3 (Línia 3), que serà substituït per l'Audi A1 en el segon semestre d'aquest any. En total, més de 8.000 empleats directes formen la plantilla d'aquesta fàbrica, que en 2018 celebra el 25è aniversari de la seva inauguració.

floatingelement 89d2.resizeViewPort.1200.fileReference

Currículum

Rainer Fessel és Doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Tècnica de Clausthal i Enginyer Tècnic per la Universitat Tècnica Carolo-Wilhelmina de Brunswick. Va iniciar la seva carrera en Volkswagen en 1995, com a oficial tècnic de muntatge. Després d'ocupar diferents responsabilitats a la fàbrica de Wolfsburg, en 2010 va ser nomenat director de l'àrea de desenvolupament de xassís, un càrrec que va ocupar fins a 2013, quan va ser nomenat director de producció de la planta alemanya de Zwickau. Posteriorment, el juny de 2016, es va traslladar a la Xina, com a director de la planta de FAW-Volkswagen en Chengdu.

Redacció / Fotos: SEAT