Bernat Claret, nou gerent de Viladecans The Style Outlets

Imprimeix

Serà el responsable de la planificació, coordinació i supervisió de tota l'activitat de gestió generada

NEINVER, companyia espanyola especialitzada en inversió, desenvolupament i gestió d'actius immobiliaris, líder en gestió d’outlets a Espanya i Polònia i segon a Europa, ha nomenat a Bernat Claret com a nou gerent de Viladecans The Style Outlets.

Claret compta amb més de 10 anys d'experiència en el sector retail on ha ocupat diferents llocs de direcció per a marques com Louis Vuitton o Joyería Suarez. En el seu nou càrrec, serà el responsable de la planificació, coordinació i supervisió de tota l'activitat de gestió generada a l’outlet de Barcelona.

Sobre la seva incorporació a NEINVER, Bernat Claret ha assegurat que “és una gran oportunitat formar part de la companyia capdavantera al sector outlet a Espanya per dirigir Viladecans The Style Outlets. Al costat del meu nou equip, treballarem per continuar fent de l’outlet de Barcelona la millor destinació de compres de Catalunya a través d'una oferta diferenciada, serveis complementaris, activitats i experiències úniques”.

El nou Gerent de Viladecans The Style Outlets és llicenciat en Periodisme i Comunicació Audiovisual, titulat MBA a ESADE Business School i a la Marshall School of Business de la Universitat del Sud de Califòrnia.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets