CCOO denuncia un increment de feina al centre d’Amazon d’El Prat

Imprimeix

L'empresa assegura que l'activitat a la seu catalana és "l'habitual" i nega que s'hagin derivat comandes d'un punt cap a l'altre tot i la vaga de San Fernando de Henares

Segons informa l’ACN, diversos empleats del centre logístic que l’empresa Amazon té a El Prat de Llobregat han denunciat un augment de l’activitat en aquesta planta coincidint amb la jornada de vaga convocada a la seu de San Fernando de Henares (Madrid).

centro amazon 9

José Luís Arias, membre de CCOO de la federació de serveis del Baix Llobregat, ha explicat que la situació al centre de El Prat, que va obrir portes el passat mes d’octubre, és anòmala, ja que encara no s’han designat representants sindicals ni s’ha creat un comitè d’empresa. “Fa uns dies companys de CCOO d’Amazon a Madrid em van demanar que contactés amb afiliats nostres que treballen a El Prat per saber si havien detectat un increment de l’activitat”, relata Arias que assegura que la resposta va ser afirmativa. “Em van explicar que des de l’1 de març, quan es va saber d’aquesta convocatòria de vaga, hi havia més volum de feina”, apunta. Així mateix ha alertat que en tractar-se d’una multinacional amb seus arreu del món, pot desviar les comandes a d’altres plantes d’Europa per assegurar que els enviaments arriben al seu destí. En aquest sentit, ha revelat que la direcció de l’empresa va fer arribar als distribuidors que treballen amb ella una circular interna demanant-los que aquest dimecres i dijous no passessin pel centre madrileny.

Fonts d’Amazon consultades per l’ACN han negat aquestes informacions i han apuntat que l’activitat a El Prat “és l’habitual” i que es treballa “en funció de la demanda dels clients”. En aquesta línia han advertit que “totes les comandes assignades al centre de San Fernando de Henares seran gestionats en aquest centre.”

Redacció / Fotos: Arxiu

Redacció / Fotos: Arxiu