L’RCD Espanyol paga el deute tributari segons l’Ajuntament de Cornellà

Imprimeix

El consistori afirma en un comunicat que el club blanc-i-blau “ha pogut regularitzar progressivament la situació del deute d'1.400.000 euros i ja està totalment liquidat”

En un comunicat emès per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, el consistori baixllobregatí afirma que l’RCD Espanyol de Barcelona SAD “ha regularitzat el deute tributari que mantenia amb l’Ajuntament en concepte de l’Impost de Béns Immobles i de l’Impost d’Activitats Econòmiques”. Cal recordar que el club té la seu a l’RCDE Stadium, a cavall dels municipis de Cornellà i del Prat de Llobregat.

L’any 2014, els mitjans de comunicació es van fer ressò del fet que el club esportiu mantenia en aquell moment un deute d’1.400.000 euros, per l’impagament de l’IBI i de l’IAE dels anys anteriors. L’entitat passava per un moment difícil en les seves finances, “però va mostrar la voluntat de seure a trobar una solució”, segons explica el comunicat.

Després d’iniciar-se el procediment de recaptació executiva establert per la normativa, per tal d’aconseguir el cobrament del deute impagat, des de l’Ajuntament de Cornellà s’explica queen els darrers exercicis el RCD Espanyol ha pogut regularitzar progressivament la situació, fins ara que l’Ajuntament considera el deute mencionat totalment liquidat.”

46882 modal

D'altra banda, l'RCD Espanyol també té al dia -sense deutes- el pagament dels tributs amb l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: RCD Espanyol