El Fòrum Empresarial del Llobregat atreu més de 650 assistents el 2017

Imprimeix

Aquest any acollirà a personalitats com Jose María Lassalle, Anton Costas o Carlos Grau, entre d'altres

El Fòrum Empresarial del Llobregat tanca l'any 2017 amb l'assistència de més de 650 directius i empresaris de L'Hospitalet i el Baix Llobregat als 16 actes que s'han organitzat, tal com es detalla en la memòria anual publicada recentment.

Un any més, el Fòrum va continuar durant tot l'exercici 2017 amb els tradicionals desdejunis, esmorzars en format networking i protagonitzats per personalitats rellevants del món de l'empresa, l'economia i la política.  Algunes de les personalitats més rellevants amb les que ha comptat han estat Candela Calle, Directora Gerent de l'Institut Català d'Oncologia i l'Institut Català de la Salut; Francisco Belil, president de la Fundació Bertelsmann; Aleix Valls, ex-CEO del MWC; Marc Castells, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i titular de Desenvolupament Econòmic; Xavier Ferràs, Degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic; Xavier Torra, President d'Eurecat; Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; i Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà. Amb aquestes dades, un any més, el Fòrum es consolida com el punt de trobada, coneixement i opinió del món econòmic i empresarial al Baix Llobregat.

aeball aniver

A més d'aquests desdejunis, en col·laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d'Infraestructures, s'han organitzat sis taules del Cicle d'Infraestructures per posar en relleu aspectes relacionats amb la mobilitat i les infraestructures del territori. Les taules de 2017 han tractat sobre la mobilitat i la contaminació, les platges com a infraestructures d'oci o l'habitatge, entre d'altres.

A finals d'any, el Fòrum Empresarial del Llobregat de la mà de l'IDIBELL i comptant amb la col·laboració d'AEBALL, UPMBALL, Smart Space, la Cambra de Comerç i l'Ajuntament de L'Hospitalet, va celebrar la segona edició de la Nit Solidària per la Recerca biomèdica que va comptar amb més de 80 assistents i la participació de l'agrupació VAMP de Jazz Manouche oferint a tots els assistents un concert musical en directe. Tota la recaptació es va destinar a finançar un projecte d'Investigació per l'Esclerosi Múltiple.

Aniversari

Aquest 2018, és un any especial pel Fòrum Empresarial del Llobregat, es compleixen 10 anys dels seus inicis, i és per això, que s'han programat diverses activitats per a tots els empresaris i directius de la zona per continuar contribuint a crear i reforçar els vincles empresarials  del Baix Llobregat i L'Hospitalet.

fiat foto 9 1200x480

El Fòrum Empresarial del Llobregat, enguany, ha començat amb un desdejuni amb l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i comptarà en els propers actes amb personalitats com Joan Castells; President Executiu de Fiatc, Carlos Grau, CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona; Teresa García Milà, Catedràtica d'Economia a la UPF; Juan Molins, President de Cementos Molins; Ramon Asensio, President de Roca; Anton Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i José M. Lassalle, Secretari de l'Estat per la Societat de la Informació i l'Agenda Digital.

Redacció / Fotos: Arxiu