Es posa en marxa la primera edició del programa UBICAT

Imprimeix

S'adreça a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la primera edició del programa d'acompanyament a la inserció UBICAT, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. El programa s'adreça (fins al 31 de desembre del 2018) a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló i inscrites com a demandants d'ocupació o millora de feina a l'Oficina de Treball.

ubicat 2

UBICAT proposa sessions individuals que garanteixin el disseny d'un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències. També ofereix sessions en grup que conviden a compartir experiències, eines i recursos amb la resta de persones participants, al mateix temps que proposa l'intercanvi d'informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals.

Entre les càpsules d'orientació previstes, destaquen: Màrqueting personal i habilitats socials (12 h), Currículum i marca personal (4 h), Canals de recerca de feina innovadors (4 h), Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6 h) i Capacitació digital (4 h).

tecnologia ubicat

Les persones interessades a participar en aquest programa poden dirigir-se al Club de Feina del Departament de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Boi, situat a la Masia Torre Figueres. Des del 22 de gener, el servei ha atès a 45 persones, de les quals 40 participaran al programa.

Redacció / Fotos: Arxiu