Quatre cooperatives escolars de Sant Boi reben el CIF

Imprimeix

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha rebut l'alumnat participant en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona

 

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha lliurat avui els CIF (Codi d’Identificació Fiscal) a les quatre cooperatives d'escolars que participen en la quarta edició del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola impulsat per la Diputació de Barcelona.

L'acte ha comptat amb la presència del tinent d'alcaldia de Territori i Desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén, i la tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez. Els centres escolars que participen en aquesta tercera edició són l'Escola Parellada, l'Escola Vicente Ferrer i l'Escola Marianao (que s'incorpora enguany).

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Parellada (2 línies), de 6è de primària de l'Escola Marinao i de 6è de l'Escola Vicente Ferrer han estat rebuts a la sala de plens pels representants municipals. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït la seva participació en aquest projecte que contribueix a la creació de valors, el treball en equip i la utilitat social.

El lliurament del CIF per part de l'Ajuntament és un acte simbòlic que marca l'inici de funcionament de la cooperativa; a partir d'aquest moment les cooperatives ja podran començar a fabricar els productes que hauran de posar a la venda el dia que s'organitzi el mercat de cooperatives. L'Escola Parellada ha presentat dues cooperatives: E.P. Manuals i Tot fet en grup. L'alumnat de l'Escola Marianao han muntat la Cooperativa M.U.C. L'Escola Vicente Ferrer ha creat la cooperativa Ecoart 6è. Totes les cooperatives escolars donaran part dels seus beneficis a diferents iniciatives de caire social.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat