L’Innobus Metropolità 2018 comença a escalfar motors

Imprimeix

El programa està adreçat a persones amb estudis universitaris acabats, en situació d‘atur o amb feines no relacionades amb la seva titulació, i a persones amb voluntat emprenedora

Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat, obre el període d’inscripció per participar en el programa de foment de la innovació a la comarca ‘Innobus Metropolità 2018’, adreçat a persones amb estudis universitaris acabats, que es trobin en situació d‘atur o amb feines no relacionades amb la seva titulació, i a persones amb actitud i voluntat emprenedora.

‘Innobus Metropolità 2018’ és una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per apropar als joves emprenedors a l’ecosistema empresarial del territori metropolità amb un triple objectiu: ajudar els joves capacitats però actualment aturats en el llançament dels seus Projectes, facilitar el coneixement del talent jove a les empreses (lliurament de CV personalment, borsa de perfils…) i beneficiar a les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent.

Innobus17 1

L’autobús, que es posarà en marxa el 12 de març, s’omplirà de joves emprenedors i recorrerà durant uns dies el territori, amb un itinerari preestablert, realitzarà parades en empreses de la zona amb un alt potencial tecnològic i d’innovació ja sigui en robòtica, impressió 3D, fotònica/sensors, materials avançats, biotecnologia, etc…Cadascuna de les empreses capacitarà els joves amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En finalitzar l’itinerari els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea/prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

El projecte convida 80 joves universitaris a sumar-se a la iniciativa, gràcies a la qual podran visitar deu empreses d’alt potencial tecnològic i innovador, i el que és més important, conèixer els seus responsables. Innobus fa parada a les diverses empreses, on es fa una visita inspiradora pels joves i se’ls planteja un repte que han de solucionar amb creativitat i sense limitacions.

Entre les empreses participants podem destacar; Port de Barcelona, d’Avantgrup, Bayer, Almirall, Aigües de Barcelona, Inbesters, moltes d’elles participants ja en edicions anteriors i que valoren molt positivament aquest projecte.

Redacció / Fotos: Arxiu