Ajuts a empreses per a la contractació de personal a través d’AEBALL

Imprimeix

L’Associació Empresarial col·laborarà amb les empreses participants en la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional

AEBALL (l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) ha posat en marxa per segon any consecutiu el programa "30 PLUS", que subvencionarà la contractació de persones amb 30 anys o més en situació de desocupació,  acompanyada de formació relacionada amb el lloc de treball i tutorització durant tot el procés.  El programa està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

El programa ofereix als participants un contracte laboral durant 6 o 9 mesos, acompanyat de formació relacionada amb el seu lloc de treball i tutorització durant tot el procés. AEBALL gestionarà 30 llocs de treball dins d'aquest programa per l'any 2018.

Captura de pantalla 2018 01 26 a las 11.44.34

Les empreses contractants gaudiran d'una subvenció durant els mesos de contractació, equivalent al Salari Mínim, que és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral. Els ajuts per la contractació per les empreses poden ser de fins a 6.369,30€. 

Per la seva part, AEBALL col·laborarà amb les empreses participants en la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. L'entitat dissenyarà el programa de formació que haurà de rebre el participant, per tal de garantir que s'ajusti al màxim al seu lloc de treball, i realitzarà una tutorització durant tota la contractació del participant.

AEBALL torna a participar en aquest programa a causa dels bons resultats assolits durant la primera edició, de la que s'espera que al voltant d'un 70% renovin els seus contractes. El període per a la contractació i selecció de participants està obert.

 

Redacció / Fotos: AEBALL