Acomiadats sis treballadors de la televisió municipal de Gavà

Imprimeix

L’Ajuntament de Gavà i els treballadors i treballadores de Gavà TV han arribat aquest divendres a un principi d’acord sobre el futur de la televisió local, han informat fonts municipals a través d’un comunicat.

El principi d’acord també estableix el manteniment de cinc dels onze treballadors de la plantilla actual. L’Ajuntament no ha pogut concretar encara les les condicions econòmiques de les sis persones acomiadades.

L’Ajuntament està acabant de definir ara el projecte de la nova televisió per Internet, que afronta el proper exercici amb un pressupost d’uns 200.000 euros, un 65% menys que l’any 2011.

La reestructuració de Gavà Televisió es produeix arran de la dissolució del Consorci Delta TV, titular dels drets d’emissió en aquesta zona del Baix Llobregat.

Aquesta  dissolució comporta que les emissions que actualment fa Gavà TV passin a ser inviables jurídicament i que l’Ajuntament de Gavà “no pugui seguir fent front en solitari als costos de funcionament d’un canal en TDT”, han subratllat les citades fonts municipals.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)