L'INCASÒL ven una parcel·la industrial a l’empresa Frigicoll

Imprimeix

El terreny està situat a Abrera, té una superfície d'uns 5.000 m2 i serà per a serveis industrials

El director de l’Institut  Català del Sòl (INCASÒL), Damià Calvet, i el president de la societat Frigicoll, Salvador Rigol, han signat el contracte de compra-venda de dues parcel·les per a usos logístics i industrials, una en el sector Palau de Reig de Dalt de Valls (Alt Camp) i l’altra al sector Sant Ermengol d’Abrera, ambdós sectors promoguts per l’INCASÒL. L’operació suma un import total de 4,6 milions d’euros.

La parcel.la de Valls té una superfície de 85.000m2 i l’empresa Frigicoll té previst traslladar-hi i ampliar la seva central logística, mentre que la parcel·la de 5.000 m2 d’Abrera, molt ben comunicada amb un accés directe a l’A-2, tindrà serveis industrials.

Frigicoll és una societat dedicada al subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l’energia, el transport, l’hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics. Els nous terrenys que adquireix a l’INCASÒL s’afegeixen als que ja disposa a Montmeló, Vila-rodona, Sant Just Desvern i al Polígon Pratenc i li permetran ampliar i optimitzar la seva central logística de cara a afrontar nous reptes de futur com ara potenciar l'exportació així com per reforçar el servei nacional.

Redacció / Foto: Generalitat