Comencen les rebaixes d’hivern amb una gran afluència de gent

Imprimeix

El primer dia va omplir de compradors comerços i centres comercials tot i la pluja

Una vegada finalitzades les festes nadalenques és el moment de l'arrencada de les rebaixes d'hivern 2018. Amb elles arriba una nova oportunitat de trobar articles rebaixats o a preus de saldo abans de l'arribada de la propera temporada de primavera/estiu. El primer dia oficial de les rebaixes d'hivern va atreure un gran nombre de clients a les botigues. A mig matí, la pluja a l'àrea metropolitana no havia dissuadit pas els compradors i, just el contrari, els comerços i els establiments dels centres comercials de la nostra comarca es van omplir de gent en busca dels millors descomptes, Tot i que la data oficial d'inici és el 7 de gener, alguns comerços s'han avançat, i els carrers i centres comercials ja s'estan omplint de cridaners cartells de descompte.

rebaixes 2

L'objectiu és gastar els diners que els han dut els Reis per obtenir a millor preu algunes peces de roba i calçat clissades setmanes enrere. Al mateix d'ells, diversos compradors han confessat que també utilitzen els descomptes per bescanviar alguns regals d'aquestes festes de Nadal. Tot plegat, va provocar forces cues a emprovadors i caixes.

990 1420647453 Rebaixes Vic foto Adria costa 2015 020

El fet que aquest any va caure en diumenge el primer dia de rebaixes va multiplicar la gent que va destinar l'endemà de Reis a anar de botigues, amb la intenció d'aprofitar descomptes que alguns comerços garanteixen que poden arribar a superar el 70% del preu inicial.

Redacció / Fotos: Arxiu