Gavà amplia el programa “Cultura emprenedora a l’escola”

Imprimeix

Aquesta iniciativa municipal té com a objectiu incentivar la cultura emprenedora entre els joves de cicle superior d’educació primària

El programa “Cultura emprenedora a l’escola” CUEME s’amplia aquest curs a un nou centre educatiu de Gavà, l’escola Salvador Lluch que juntament amb l’escola L’Eramprunyà participen aquest curs d’aquesta iniciativa. El seu objectiu és incentivar la cultura emprenedora entre els nens i nenes del cicle superior d’educació primària. En concret es crearan quatre cooperatives, dos per cada centre, on els participants treballaran els valors, les habilitats i les capacitats vinculades a l’emprenedoria.

LEramprunya

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, destaca “la il·lusió que tenen els nens i nenes per tirar endavant una proposta on ells són els protagonistes des de la seva creació fins a la venda dels productes que fabricaran”. Per Sánchez “és molt important que les escoles, a banda d’impartir els continguts bàsics, siguin també espais on es pugui fer aprenentatge de la vida real, assumir responsabilitats i aconseguir els reptes marcats” i afegeix que “el projecte permet inculcar l’esperit emprenedor, el treball col·laboratiu i en equip, la solidaritat i el retorn social que poden tenir les iniciatives privades.”

El programa “Cultura emprenedora a l’escola” CUEME és finançat per la Diputació de Barcelona que dóna suport a la seva implementació. Per la seva banda, l’Ajuntament de Gavà recolza el projecte al llarg de tot el procés de creació de la cooperativa, tant des del vessant d’educació com de promoció econòmica.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà