Emprenedors i empresaris molinencs comparteixen experiències

Imprimeix

El Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses va acollir la vuitena edició de la trobada

Prop d’una cinquantena d’empresaris i emprenedors es van aplegar aquesta setmana al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses per cooperar, compartir experiències i crear xarxa. L’activitat, que ja està plenament consolidada en el calendari, va incloure una xerrada sobre les novetats legals que afectaran els autònoms i una dinàmica de grup per facilitar el coneixement dels diferents projectes.

L’acte de la vuitena edició de la Trobada d’Emprenedors de Molins de Rei va arrencar amb les intervencions del regidor d’Empresa, Marcel Marín, i de l’alcalde, Joan Ramon Casals, qui va destacar l’índex de supervivència de les empreses que han passat pel servei d’assessorament municipal, i que està molt per sobre de la mitjana dels altres municipis de la demarcació de Barcelona. Per Casals, “aquesta xifra demostra que l’exigència que apliquem a l’hora d’impulsar els projectes empresarials té un retorn en forma d’estabilitat i de beneficis en la majoria de casos”. L’alcalde també va convidar als assistents a la trobada a “fer el màxim de contactes i a compartir els errors per evitar reproduir-los.”

Després va tenir lloc la presentació de la nova reforma de la Llei del Treball, que va fer la presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Sandra Zapatero, i que incideix directament en les activitats dels autònoms i emprenedors. Finalment el periodista Toni Marín va dinamitzar una sessió en la que es van presentar diferents projectes de negoci que han nascut, d’una manera o altra, a Molins de Rei i que estan en diferents punts de maduresa.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei