Viladecans The Style Outlets celebra el seu primer aniversari

Imprimeix

Ho farà amb música, descomptes i sorpreses per a tota la família

Viladecans The Style Outlets celebra el seu primer any agraint el gran acolliment en el seu entorn i la fidelitat dels visitants, i vol compartir-ho amb una setmana d'activitats i descomptes especials. Del 20 al 28 d'octubre, l’outlet engega una campanya de promocions tant per a compres en l’outlet com en la seva tenda online. Els seguidors de Viladecans The Style Outlets en xarxes socials també podran optar a sorteigs.

the style outlets kTd 620x349abc

Així, els visitants del centre poden participar en el sorteig de targetes regal de 30, 50 i 100€ presentant un tiquet de compra per valor igual o superior a 20€. En aquesta setmana promocional, els premis en targetes regal superen els 2.500€. A més, les persones que presentin dues o més tiquets de compra per valor igual o superior a 50€ entraran en el sorteig d'un cotxe elèctric Renault TWIZY, una aposta moderna i ecològica en línia amb la filosofia mediambiental de Viladecans The Style Outlets. Els tiquets de compra es rebran en el Punt d'Informació i en l’estand d'hostesses, habilitat per a aquesta promoció setmanal.

Per la seva banda, les marques del centre oferiran preus especials entre el 26, data que coincideix amb el Superjueves i els seus descomptes únics, i el dissabte 28, dia de la gran festa d'aniversari.

La jornada de tancament de la setmana d'aniversari estarà centrada en activitats, sorpreses durant tot el dia i l'actuació especial del grup Sidecars, a les 19 hores.

sidecars

Més premis online

Entorn del concert de Sidecars, entre el 20 i el 27 d'octubre s'ha organitzat un concurs per guanyar 6 entrades dobles de Meet & Greet amb el grup, al costat del sorteig de més targetes regalo. En concret, el divendres 27, els followers de ViladecansStyle poden optar a fer-se amb una targeta regal de 10€ cada hora, per a compres al centre el dissabte 28.

Aquestes promocions continuen en la i-shop del 20 al 25 d'octubre, ja que per compres superiors a 60€, es regala una targeta de 10€, i per compres de més de 100€, una targeta de 20€, en tots dos casos per gastar a Viladecans The Style Outlets.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets