El programa Yuzz Sant Feliu tanca la seva cinquena edició

Imprimeix

Quim Sánchez, impulsor d'Allergeneat, ha estat el guanyador de l'edició d'enguany

La Biblioteca Montserrat Roig va ser l'escenari de l'acte de cloenda de la cinquena edició del programa de suport a l'emprenedoria jove Yuzz Sant Feliu, que enguany ha vist créixer 15 projectes molt diversos en l'àmbit de les noves tecnologies, alguns d'ells de marcat caire social. L'acte va comptar amb la presència del regidor de Tecnologies i Sistemes d'Informació, Josep Maria Rañé; el coordinador de Yuzz Sant Feliu, Sergi Moreno; Paco Bailac, representant de SECOT (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica); Alejandro Blanco, representant de Sant Feliu Innova; i Núria Valero, col·laboradora i guanyadora de l'edició 2014 a Tarragona.

yuzz sant feliu 2

A la cloenda els assistents van tenir oportunitat d'escoltar de primera mà les experiències d'emprenedors locals com els de Bondiamon i Teknecultura, així com les de Quim Sánchez, impulsor d'Allergeneat, el projecte guanyador de l'edició d'enguany.

L'acte també va servir per presentar BIS-Baix Innova Social, un programa que pretén impulsar el prototipatge de projectes d'innovació social treballant accions concretes amb resultats tangibles.

Sisena edició, escalfa motors

En el marc de l'acte de cloenda, els organitzadors van confirmar que ja es treballa per atraure nous participants de cara a l'any vinent. Tots aquells joves de 18 a 31 anys que tinguin una idea o projecte i que vulguin participar en l'edició 2018 del programa Yuzz poden adreçar-se a la segona planta de la Torre del Roser (c/Joan XXIII, 14 – 93 685 80 24 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat