Nova iniciativa de dinamització per al comerç santboià

Imprimeix

'Rambleja els divendres' és una proposa activitats gastronòmiques, saludables i de lleure al voltant del Mercat de Pagès

 

'Rambleja els divendres' és el lema de la nova iniciativa que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat posa en marxa per dinamitzar els divendres a la tarda la rambla de Rafael Casanova. Els autobusos de la línia SB1 llueixen ja la publicitat de la campanya promocional.

Des de demà divendres aquesta proposta combinarà l'activitat habitual del Mercat de Pagès (tots els divendres de 15 a 21 hores) amb propostes gastronòmiques, saludables i de lleure, així com activitats vinculades al calendari festiu tradicional (Nadal, Carnaval, Sant Jordi).

Demostració de cuina

La nova iniciativa arrencarà amb una demostració de cuina al carrer i degustació de 'pisto' elaborat per la Casa de Sevilla de Sant Boi de Llobregat. També hi haurà una actuació dels quadres de ball de l'entitat (preparació del menjar a partir de les 17 hores; degustació i quadres de ball, de 19 a 20 hores).

La següent activitat prevista es farà el 3 de novembre amb la col·laboració de l'associació Menja Salut Sant Boi, que organitzarà un 'menja-contes' per difondre hàbits d'alimentació saludable. L'activitat anirà acompanyada d'una degustació de productes de la tardor per a infants i grans.

Coincidint amb la proposta 'Rambleja els divendres', el Mercat de Pagès mantindrà els 9 llocs de venda (8 de fruita i verdura i 1 de formatges). A més, l'oferta comercial s'ampliarà amb 5 parades: 1 de cítrics, 2 floristeries, 1 de llegums, 1 d'olives i 1 herboristeria.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat