Cornellà reuneix 250 empresaris que aposten per l’exportació

Imprimeix
ExportPymes és una jornada dirigida al sector agroalimentari que dona eines per obrir negocis a l’estranger L’Auditori de Cornellà acull aquest dimecres la tercera jornada sobre internacionalització  i exportació bàsicament de fabricants i productors agroalimentaris.

La tercera edició d’ExportPymes torna a comptar amb la col·laboració d’empreses destacades de l'economia catalana: la Caixa, CECOT, PIMEC, Upmball-Aeball,  Col·legi d’Enginyers Tècnics i  Pèrits de Telecomunicació de Catalunya i de l’Associació Catalana d’Empreses Consultores, entre d’altres.

Més de 250 representants de la petita i mitjana empresa es donen cite a Cornellà per participar a aquesta jornada professional per a l’empresa exportadora.

La cita està adreçada tant a empresaris que ja exporten com als que volen iniciar-se. Però sobretot va dirigida a fabricants i productors agroalimentaris.

Mercats exteriors

Es tracta d’una iniciativa amb força utilitat, és a dir, els participants hi troben solucions i assessorament aplicables a l’hora d’obrir noves vies de negoci als mercats exteriors, segons han explicat des de l’organització.

L’empresa Delegbcn especialitzada en aquest àmbit organitza l’esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà a través de Procornellà, la seva empresa municipal de  Promoció Social, Urbana i Econòmica.

La jornada s’ha iniciat a les 10.00 hores i combinarà l’exposició pràctica amb un networking que ajudarà als participants a concretar accions i aprofitar sinèrgies.

A més, mostrarà als participants exemples reals i assessorarà sobre els instruments i les accions necessàries per iniciar-se en la internacionalització amb possibilitats reals d’èxit  i amb despeses raonables.

S’hi abordaran qüestions purament útils com la recerca d’un distribuïdor en un país en concret o en diversos països, procés d’identificació, proposta, enviament i contacte, valor afegit a una proposta de distribució quan el distribuïdor ja té un producte similar o realització d’accions comercials entre d’altres.

Aquesta tarda tot es concentrarà en un networking basat en el model de pregunta i resposta, dedicat a analitzar i comentar els casos pràctics que els assistents plantegin.

Redacció | Foto: Procornellà