Iberia duplica en un any el nombre de treballadors del seu hangar

Imprimeix
Un total de 28 aeronaus han estat revisats en aquest temps a la nova instal·lació de l'aeroport del Prat

Iberia ha contractat al doble de professionals que van començar treballant a la instal·lació, passant de 57 persones les 107 actuals, totes d’alta qualificació, que diàriament participen en les tasques de manteniment de les diferents aeronaus, segons han explicat aquest dimarts  fonts de l’aerolínia espanyola.

La companyia té previst que l’hangar  pugui crear un centenar més de llocs de treball directes d’alta qualificació l’any que ve.

Des de l’Enginyeria Aeronàutica fins a la Llicència en Manteniment Aeronàutic homologada per l’EASA (Agència Europea de Seguretat Aèria), passant pels Cicles Superiors de Formació Professional en Mecànica, els estudis dels professionals són superiors.

Durant aquests primers dotze mesos de vida, l’hangar ha rebut 28 avions per ser revisats. A més, s’hi han realitzat desenes d’atencions per AOG (Aicraft On Ground), és a dir, reparació d’averies imprevistes la solució de les quals requereix d’una instal·lació com l’hangar del Prat.

L’hangar de manteniment d’ Iberia a Barcelona realitza grans revisions a avions Airbus, A320 i A319, d’ Iberia i Vueling.

Redacció | Foto: Arxiu