Acord entre la PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet i l’Ajuntament d’Esplugues

Imprimeix

El municipi se suma així a altres ajuntaments de la comarca que ja han signat acords de col·laboració amb PIMEC, com Sant Feliu, Viladecans o Cornellà

PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet i l’Ajuntament d’Esplugues han signat avui un conveni de col·laboració per tal d’impulsar plegats el teixit de les petites i mitjanes empreses del municipi. El punt de partida és la implantació del programa Relleu Pime al territori amb l’objectiu de donar continuïtat a l’empresa i que aquesta, en cap cas s’hagi de liquidar i tancar en el futur per falta de relleu.

El programa s’emmarca dins la fase de canvi de l’empresa, quan és necessari un pla de continuïtat del negoci. Per això, es dirigeix a aquells empresaris o empresàries que tenen la necessitat de donar el testimoni de l’empresa, una fase d’alt risc i alhora una oportunitat per organitzar el relleu de manera més òptima a les persones més adequades i amb el temps necessari. Es tracta d'un programa preventiu que acompanya i involucra a les persones empresàries, i les famílies o resta de participants, per assegurar la continuïtat del negoci. 

En aquest sentit, el programa Relleu Pime consisteix en una diagnosi de la situació de l’empresa o negoci. A partir d’aquest anàlisi i segons les conclusions que se’n derivin, es proposaran a l’empresa les accions més convenients a implementar per aconseguir amb èxit el seu objectiu.

Per tal que el programa arribi a totes les empreses de la comarca, PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet comptarà amb la col·laboració dels diferents ens locals. Fins al moment, havia signat acords de col·laboració amb els ajuntaments de Sant Feliu, Viladecans, Cornellà, Martorell, Sant Andreu de la Barca i El Prat.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet