Es lliuren els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

Imprimeix

Les empreses guanyadores d'aquesta edició han estat Tinkerers Fab (Castelldefels), DNA Family Book (Sant Boi), Datumize (Viladecans), Eticom (El Prat) i Eventos con Alma (Gavà)

L'auditori del Palau de Congressos de l'Hotel Rey Don Jaime  de Castelldefels va acollir la 13a Edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017. Els premis -organitzats conjuntament pels ajuntaments de Gavà, Viladecans, El Prat del Llobregat, Sant Boi i Castelldefels- que tenen per objectiu fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de les noves activitats empresarials sorgides en cadascun dels municipis de la zona Delta de la comarca del Baix Llobregat. A més donen suport i reconeixement a l'aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les nostres ciutats, com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball i que destaquin per la contribució a la innovació, a la qualitat de l'ocupació, als valors de la igualtat de gènere i al progrés econòmic del territori.

Aquest any hi ha hagut quinze empreses finalistes, tres per cada municipi. Durant la gala de lliurament de premis van defendre la idoneïtat del seu projecte empresarial davant un jurat conformat per representants d'UGT, CC.OO, Pimec, Aeball, Generalitat de Catalunya (Xarxa Catalunya Emprèn), Diputació de Barcelona, UPC (Campus del Baix Llobregat) i Innobaix, amb una presentació de 3 minuts en un format d'elevator speach.

premisdelta

En el decurs de l'acte, presidit per Eva López, regidor de Via Pública, Platja i Mobilitat, Promoció Econòmica i Foment de l'Ocupació, i  que va ser presentada i dirigida per l’actor i humorista Miquel Àngel Ripeu, les persones assistents van tenir l'oportunitat de conèixer la varietat i la qualitat emprenedora del Delta del Llobregat.

"Hi va haver molt bona acollida per part de tots els assistents del nou format on cada aspirant presentava la seva empresa en 3 minuts, projectes molt interessants i enginyosos, amb un gran futur al davant. Per descomptat, tots els projectes es mereixien guanyar, ja que avui en dia ser un emprenedor és signe d'elogi, per crear una empresa es necessita una dosi d'il·lusió, ser un emprenedor es porta a l'ADN", afirmar la regidora Eva López. "Des de l'equip de govern creiem fermament que sense emprenedors no tenim futur per això des de promoció econòmica tenim serveis a la seva disposició i subvencions per a l'ajuda als petits empresaris i autònoms".

Les candidatures guanyadores de la 13a Edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017 finalment van ser:

Premi a la millor iniciativa empresarial del de municipi Castelldefels a:

Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de Sant Boi de Llobregat a:

Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de Viladecans a:

Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de El Prat de Llobregat a:

Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de Gavà a:

 

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels-Aj. El Prat de Llobregat