Sant Andreu de la Barca presenta el sisè ”Accelera el Creixement"

Imprimeix

El programa donarà suport a les 50 pimes que disposin de major potencial de creixement

PIMEC i la Diputació de Barcelona han presentat a Sant Andreu de la Barca la sisena edició del programa “Accelera el Creixement" davant de més d’una vintena d’empresaris i amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Enric Llorca, i el regidor de Promoció Econòmica, Indústria i Comerç, Juan Pérez.

Durant l’acte de presentació d’avui Annabel Cuatrecases (PIMEC) i Rosabel Herández (Diputació de Barcelona), ambdues responsables del projecte, han explicat els objectius i metodologia del programa, mentre que Víctor Hervás, gerent de l’empresa Montajes Hercal (Sant Andreu de la Barca) ha explicat la seva experiència com a participant del programa.

L’objectiu del programa és ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball. La bona valoració de les 250 empreses participants en les cinc edicions anteriors del programa, 49 de les quals eren del Baix Llobregat, avalen l’aposta per una nova convocatòria.

Candidatures

Les pimes que vulguin presentar la seva candidatura tenen temps fins al 5 de juny a la seu o delegacions de PIMEC o bé als Centres Locals de Serveis a les Empreses que participen en el programa. Les pimes que optin a participar-hi han de tenir un mínim de tres persones treballadores, una trajectòria empresarial d’almenys cinc anys i el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i voler invertir en creixement empresarial.

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona i PIMEC persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

Aquesta ha estat la tercera presentació que s’ha celebrat al Baix Llobregat, després de les organitzades a El Prat (25 d’abril) i a Cornellà (9 de maig).

Redacció / Foto: Pimec