L’Ajuntament, Localret i NaN-tic editen una guia per ajudar a les empreses

Molins de Rei ha estat el primer municipi a impulsar aquest projecte basat en la col·laboració público-privada

Els empresaris i empresàries de Molins de Rei ja tenen a la seva disposició “La guia definitiva per escollir el teu software de gestió”, una publicació editada conjuntament per l’Ajuntament, el consorci Localret i l’empresa NaN-tic, especialitzada en aquest tipus de plataformes tecnològiques. Es preveu que aquest projecte es repliqui en altres municipis i ciutats del país.

Aquesta guia explica com cal afrontar un procés de contractació d’una eina tecnològica de gestió que requereixi una inversió important, detallant quins són els errors més habituals i què s’ha de fer per no cometre’ls. Per aquest motiu, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, considera que aquesta publicació “és un contingut molt útil pels empresaris o fins i tot per les administracions públiques que utilitzen aquest tipus d’eines i que cada dia en depenen més”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha emmarcat aquest nou recurs “molt necessari per a l’extraordinari moment de canvi i transformació en el que estem vivint i que està canviant la feina i l’organització de les empreses.”

La guia també s’ha publicat amb el suport de Localret, el consorci que agrupa a més de 800 ajuntaments del país per prestar serveis i assessorament en l’àmbit tecnològic als seus municipis. El seu director general, Xavier Furió, ha anunciat que “aquesta guia volem replicar-la en altres ciutats que tinguin un teixit empresarial actiu, per ajudar als seus empresaris a prendre decisions encertades que millorin la seva productivitat i competitivitat”. Furió ha destacat també que Molins de Rei hagi estat el primer municipi a impulsar aquest projecte basat en la col·laboració público-privada. Finalment, el soci-fundador de NaN-tic, Albert Cervera, ha resumit les principals recomanacions que planteja la guia.

La publicació de la guia no ha tingut cap cost per l’Ajuntament de Molins de Rei ni per Localret i s’enviarà a tots els empresaris locals. També es pot descarregar des de la pàgina web www.espaiempresa.cat.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix