×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Interés estranger per realitzar invesions a Gavà i Viladecans

Imprimeix

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona van participar en saló immobiliari Mipim per vuitè any consecutiu a través del projecte Barcelona Catalonia

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), i l’Ajuntament de Barcelona han participat un any més, sota el paraigua del projecte Barcelona Catalonia, al saló immobiliari Mipim, que es va celebrar a Cannes (França), la setmana passada (del 14 al 17 de març). Durant la vint-i-vuitena edició, 24.200 participants de 100 països diferents, incloent 5.000 inversors i institucions financeres, van passar per una de les principals trobades del sector a Europa.

L’Incasòl va presentar la seva oferta comercial a Mipim i va mantenir unes 50 reunions, un 15% de les quals amb clients interessats a establir-se o invertir a Catalunya, especialment a l’àrea metropolitana de Barcelona: a Gavà, Cerdanyola i Viladecans, i a Tarragona. També s’ha percebut un increment real de la demanda sobre projectes residencials.

Barcelona Catalonia ha comptat amb la presència de diferents partners públics i privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya i que en aquesta edició han estat l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Viladecans, l’Ajuntament de Montblanc, el Consorci de la Zona Franca, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Gina, Building Center, Fabregat Perulles Sales, Figueras Seating, Grupo aFinance, L35, Forcadell, Manubens, Pich Architects, Renta Corporación, Tinsa, i Wienberg, entre d’altres.

Redacció / Foto: Generalitat