Es presenta els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2016/17

Imprimeix

Podran participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2011 i 2015. El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 27 de febrer al 31 de març

Els ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà, han presentat avui divendres la tretzena edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017 en Roda de premsa al Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels.

L’objectiu de la convocatòria és fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats empresarials sorgides, en cadascun dels municipis de l'àmbit local de la zona Delta de la comarca del Baix Llobregat. I en segon lloc, donar suport i reconeixement a l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les nostres ciutats, com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball i que destaquin per la contribució a la innovació, a la qualitat de l’ocupació, als valors de la igualtat de gènere i al progrés econòmic del territori.

La presentació de la convocatòria ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López; la regidora de l'àrea de Promoció Econòmica de Castelldefels, Eva López; el regidor de Nova Governança i Economia de Gavà, Jordi Tort; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo; la regidora de Comerç i Turisme de Viladecans, Carme Gimeno, i la regidora d’igualtat i Drets Socials de Sant Boi de Llobregat, Laura Solís.

Roda Premsa Premis Delta 35 RET

L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, ha afirmat durant l’acte de presentació dels Premis Delta 2016-2017 que “és un orgull per la ciutat ser la seu de la 13ª edició del Premis Delta en aquesta edició en la qual ja estan molt consolidats”. López també ha

comentat que “els premis poden servir per ajudar i motivar a les empreses que inicien el seu recorregut, un reconeixement i un reforç pels primers moments de les empreses de la Zona Delta. A més, l’alcaldessa ha posat de manifest que “els ajuntaments de la Zona Delta tenen una estratègia compartida en educació, amb per exemple el projecte Mart XXI, en sanitat publica, amb l’Hospital de Viladecans, en mobilitat, i com no en el valor del teixit econòmic i empresarial del nostre territori i la lluita contra l’atur”.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels, Eva López, ha presentat la 13 edició dels Premis Delta afirmant que “aquests premis han complert 17 anys, un temps en què s’han anat adaptant a la realitat social de cada moment i que s’han enfortit després de la crisi econòmica que hem patit”.

El tinent d’alcalde de Nova Governança i Economia de l’Ajuntament de Gavà, Jordi Tort, ha destacat que “aquesta aposta conjunta dels cinc municipis per reconèixer les noves iniciatives empresarials reforça el treball que fem, dia rere dia, per assessorar i acompanyar les persones emprenedores en la posada en marxa de la seva idea de negoci. Unes empreses que dinamitzen l’activitat socioeconòmica, creen ocupació i contribueixen a la cohesió social”. Tort ha insistit en la importància de continuar treballant en projectes comuns i concertats, “una concertació que cal reforçar amb el SOC, tal i com vam reivindicar ahir en una moció aprovada per unanimitat al Ple, perquè en col·laboració amb els ajuntaments i consells comarcals fomenti l’ocupació i coordini les iniciatives públiques i privades destinades a aquest objectiu”.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo, ha destacat que “els ajuntaments de la Zona Delta del Baix Llobregat compartim una visió de l’economia del territori en la qual la majoria de les empreses

són micro, petites i mitjanes empreses. La feina dels ajuntaments de la Zona Delta és ser facilitadors i generadors d’ocupació oferint serveis i recursos tècnics. Perquè un dels nostres punts importants són les persones i la seva capacitat per fer emprenedoria.”

La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Viladecans, Carme Gimeno, ha declarat que “iniciatives com aquesta dels premis Delta és l’apropament a les nostres empreses i comerços que són els que fan teixit urbà, en definitiva ciutat. A més a més, mostren la col·laboració dels diferents municipis de la Zona Delta”. Gimeno ha insistit en la importància de posicionar el nostre territori com un referent econòmic competitiu, sostenible i generador de llocs de treball”.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels