Guillermo Muñoz, nou defensor dels empresaris baixllobregatins

Imprimeix

L’objectiu, segons PIMEC, és escoltar les necessitats del soci i transmetre els seus dubtes i propostes als diferents departaments i estaments de la patronal

El Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat per unanimitat la creació i posada en marxa de la figura del Defensor del Soci a les diferents seus i delegacions de PIMEC. En el cas de Baix Llobregat-L'Hospitalet, aquesta tasca anirà a càrrec de Guillermo Muñoz, soci fundador i administrador de l’empresa Gram Arquitectura i Consultoria Urbana.

Aquesta nova figura es crea al territori amb la voluntat d’escoltar les necessitats del soci i transmetre els seus dubtes i propostes als diferents departaments i estaments de la patronal. A més, avaluarà de manera sistemàtica els diferents àmbits de la patronal, especialment els que tenen relació directa amb els associats.

El Defensor del Soci també serà el mediador entre patronal i soci, i, amb coordinació amb el departament d’Atenció al Soci, la persona que estarà en contacte directe amb les pimes associades i vetllarà per les seves necessitats, tant en la representació de les pimes i dels autònoms davant els fòrums de consulta i debat de l’Administració, com en la prestació dels serveis que l’entitat posa a la seva disposició.

Guillermo Muñoz ha deixat palès que “des de PIMEC entenem un model associatiu patronal proper, clar, sincer i en contacte directe amb les empreses sòcies. Una patronal a on l’ètica i els valors siguin les guies que marquin el camí.”

Final del formulario

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet