Arrenca el Talent Factory per alumnes de Gavà i Viladecans

Imprimeix

En aquesta nova edició tindran l’oportunitat d’aprendre a fer un pla d’empresa

Ja ha començat el Talent Factory 2017, una iniciativa on els alumnes de secundària de Gavà i Viladecans podran aprendre a fer un pla d'empresa. Entre les propostes que es van fer en l'anterior prova pilot hi trobem vestidors virtuals, aplicacions per solucionar problemes informàtics, mercats a internet per facilitar la venda de roba entre particulars o restaurants mòbils basats en la dieta mediterrània.

En aquesta nova edició que tot just arrenca amb la presentació a Atrium de Viladecans s'incorporen també al Talent Factory els estudiants de secundària de Viladecans. L'objectiu, promoure l'emprenedoria entre els joves a través de la tecnologia i l'acció social. En el Talent Factory 2017 hi participen divuit instituts i escoles de Gavà i Viladecans.

Durant l'acte de presentació, es va encoratjar als joves perquè aprofitin els recursos del Talent Factoy i desenvolupin les seves idees de negoci des d'una vessant pràctica. Entre tots els projectes presentats se'n seleccionaran vint-i-quatre que rebran l'assessorament i el suport d'empreses de la zona. El projecte que guanyi aquesta edició del Talent Factory viatjarà a Silicon Valley durant cinc dies per aprendre el funcionament d'empreses com Facebook, Google o Microsoft.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Gavà