Can Margarit III Logístic Centre comença a ser una realitat

Imprimeix

Aquest matí s’ha col·locat la primera pedra en el polígon industrial de Sant Esteve Sesrovires

El diputat d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut, ha participat aquest matí, juntament amb el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i l'alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carme Rallo, a la col·locació de la primera pedra de Can Margarit III Logístic Centre, un polígon industrial de desenvolupament i logístic impulsat pel grup Golman, i que ha d'acollir a l'empresa Lavedon, dedicada a la producció i comercialització de dispositius mèdics d'un sol ús.

Amb la implantació d'aquesta companyia, el polígon de Can Margarit fa un nou pas per convertir-se en un dels motors econòmics del Baix Llobregat, que permetrà afavorir l'economia local amb la creació de nous llocs de treball i el desdoblament de la carretera B-224.

El sector industrial de Can Margarit està situat a prop de l'autopista AP-7 i de l'autovia A-2 i a 31 km de Barcelona, el que li permet ser un lloc ideal per a la distribució en l'àmbit nacional com internacional. El mateix polígon compta des del passat octubre amb un centre logístic de Decathlon, i està prevista la instal·lació d'altres empreses.

Final del formulario

Redacció / Foto: Diputació