Sant Climent celebra una jornada de transparència dels seus comptes públics

Imprimeix

L’acte estarà acompanyat per l’edició d’una publicació monogràfica que es repartirà a totes les llars finançada pel projecte de transparència metropolitana de l’AMB

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat celebrarà el proper dijous 2 de febrer una nova “Jornada de transparència econòmica”, l’acte públic que de manera anual i des de la passada legislatura el consistori baixllobregatí organitza per tal d’exposar a la població la situació dels comptes públics.

En aquesta ocasió, a més d’explicar l’actual moment econòmic del consistori, es repassarà l’evolució al llarg dels darrers 10 anys per tal d’oferir una perspectiva més entenedora del recorregut experimentat.

L’acte estarà conduït per l’alcalde del municipi i regidor d’Hisenda i Pressupostos i Foment de la Transparència, Isidre Sierra. La jornada estarà acompanyada per l’edició d’una publicació monogràfica que es repartirà a totes les llars finançada pel projecte de transparència metropolitana de l’Àrea Metropolitana de Barcelona del qual forma part l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu