Inauguració del projecte Yuzz 2017 i cloenda del BIS'16

Imprimeix

Són dos programes d’emprenedoria que s’estan realitzen a Sant Feliu de Llobregat

El Centre Cívic Tovalloles va ser escenari aquesta setmana de la trobada dels participants de dos programes d'emprenedoria que s'estan realitzant a la ciutat. D'una banda, es va donar el tret de sortida a la nova edició de Yuzz 2017; i de l'altra, es va fer l'acte de cloenda i lliurament de reconeixements als participants del programa Baix Innova Social (BIS'16), un programa de prototipatge per a projectes amb impacte social a la comarca.

El regidor de l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals, Josep Maria Rañé, va obrir l'acte i va posar en valor totes les edicions de Yuzz a Sant Feliu. A continuació, Jordi Mabras, en representació de CISE, va explicar les principals novetats de Yuzz; i Paco Bailac, representant al SECOT, va parlar de l'aportació que fan als projectes els voluntaris sèniors que els tutoritzen.

Pablo Muiño, tècnic d'innovació i responsable del Programa Sant Feliu Innova, va parlar de l'ecosistema d'emprenedoria que hi ha a la ciutat, dels diferents programes de suport a l'emprenedoria que s'ofereixen des de l'Ajuntament i Sant Feliu Innova, amb la voluntat d'impulsar tant l'autoocupació com de generar impacte social a la ciutat i a la comarca.

Baix Innova Social (BIS'16)

Jennifer Baño, de Lazzum, va presentar el programa Baix Innova Social (BIS'16), una de les activitats realitzades l'any passat dins la Xarxa d'innovació social i col·laborativa del Baix Llobregat que durant el 2016 va estar impulsada des de Sant Feliu. Un programa de prototipatge per a projectes amb impacte social a la comarca, que ha estat un accelerador dels participants, en format concurs i amb diferents reconeixements a la tasca dels participants.

Redacció / Foto: Arxiu