L’empresa Sanjo obrirà una planta de producció als Estats Units

Imprimeix

L’empresa, amb la seu central a Sant Andreu de la Barca, està especialitzada en peces metàl·liques de precisió per l’automoció, tractaments tèrmics i disseny i construcció d’utillatges per a la indústria

L'empresa baixllobregatina, Sanjo, especialitzada en peces metàl·liques de precisió per a l'automoció, tractaments tèrmics, i disseny i construcció d'utillatges per a la indústria, ha iniciat la construcció d'una planta de producció a la localitat de Virgínia Beach, situada a l'estat de Virginia, a uns 320 quilòmetres al sud de Washington. La inversió és de disset milions i mig de dòlars.

Representants de Sanjo amb autoritat de Virgina Beach

L'objectiu és satisfer les necessitats dels clients europeus de Sanjo que disposen de plantes als Estats Units i entrar en el mercat nord-americà, on existeix un gran potencial de consum. Prop de la nova planta hi ha la seu de l'empresa Stihl Inc, fabricant de serres mecàniques. Aquesta companyia està comprant peces a SANJO des del 2001 i ha encoratjat l'empresa catalana a ubicar-se a Virginia Beach per enfortir la relació comercial.

L'empresa, que té la seva seu central a Sant Andreu de la Barca, ha comptat amb el suport del departament internacional de PIMEC per a aquesta operació. El departament de la patronal ha assessorat més de 400 empreses en aquest 2016, i ha acompanyat 133 empreses en projectes internacionals, el que demostra l'increment de les pimes que inverteixen a l’exterior.

Redacció / Foto: Sanjo