Les empreses baixllobregatines tindran més coneixements sobre seguretat

Imprimeix

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat han signat un conveni de col·laboració.

La  directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos,  i la  directora general de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat, M. Rosa Fiol,  han signat un conveni marc de col·laboració per a la promoció del coneixement en seguretat, en el si de les empreses associades així com en l’àmbit d’influència de l’entitat. 

El dia 12 de setembre es van iniciar les classes de la tercera promoció del Grau en Seguretat que imparteix l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) des del setembre de 2014 com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona (UB). Aquest grau, una nova titulació en el sistema universitari català, és fruit del treball compartit entre l’ISPC i la UB i des del primer moment, en la fase de disseny dels estudis, s’ha comptat amb la cooperació dels professionals de la seguretat, així com de les institucions i el teixit empresarial del nostre país.

L’Institut signa convenis marc de col·laboració amb diferents empreses i institucions per tal d’incentivar projectes de cooperació, promoure la seva participació en accions formatives a l’Institut, així com desenvolupar un programa de pràctiques acadèmiques externes d’estudiants del Grau en seguretat amb la finalitat de facilitar la seva inserció laboral. Es crea el Consell d’interacció contínua per al coneixement en Seguretat amb la voluntat d’articular aquesta col·laboració. L’Institut ja ha signat convenis marc de col·laboració per a la promoció del coneixement en seguretat amb Miquel Alimentació Grup, Institut Cerdà, Segur Ibérica, Gran Casino Costa Brava i Corporació Alimentària Guissona.

L’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) és una organització empresarial, amb 40 anys d'història, sense ànim de lucre,  que realitza la gestió, defensa, coordinació i foment dels interessos professionals comuns dels seus membres.

Redacció / Foto: AEBALL