Les empreses que contractin persones en atur de Pallejà tindran subvenció

Imprimeix

L’Ajuntament destina una nova línia d’ajuts per incentivar la inserció laboral de les persones desocupades del municipi baixllobregatí.

L’Ajuntament de Pallejà ha iniciat un nou projecte anomenat “Pallejà Contracta”. Una nova línia d’ajuts per a aquelles empreses que contractin persones que es trobin en situació d’atur del municipi baixllobregatí. Els requisits de la convocatòria són la contractació per a un mínim de sis mesos de persones que estiguin inscrites com a demandants de feina i empadronades a Pallejà com a mínim des de fa un any. L’objectiu de la mesura és incentivar la inserció laboral de persones a l’atur i fomentar la contractació dels pallejanencs i pallejanenques de manera prioritària, per tal de fer disminuir encara més el nombre de persones desocupades del municipi. És per això que el consistori atorgarà 4.000 € per als contractes a temps complet i 2.000€ per als de mitja jornada.

Incentius per la qualitat de la feina

A més, de manera paral·lela també s’ha obert una línia d’incentius per millorar la qualitat dels treballadors, i també oferirà ajuts als contractes temporals que es converteixin en indefinits. Les sol·licituds per optar-hi es poden presentar a l’Ajuntament fins al proper 20 de setembre.

Redacció / Foto: Arxiu