El centre logístic de Decathlon a Sant Esteve, a punt

Imprimeix

Està situat a Can Margarit i la instal·lació compta amb 40.000 m2.

Les obres d’urbanització del nou àmbit industrial Can Margarit avancen a bon ritme i segons el calendari previst. Un cop executada i recepcionada la primera fase, la posada en marxa d’activitat industrial a la zona és imminent. És el cas de Decathlon que té previst iniciar l’activitat a l’estiu en una instal·lació logística de 40.000m2 que gestiona el grup inversor Goodman.

Nova inversió

El mateix grup acaba d’anunciar un acord amb Rockspring, una gestora de fons, per desenvolupar a Can Margarit una altra instal·lació logística que ocuparà una superfície de 28.760 m2. Està previst que les obres puguin començar al mes d’agost i estiguin acabades a finals de març de 2017. Aquesta nova implantació projecta Can Margarit com una nova àrea logística i industrial generadora d’activitat industrial i d’ocupació per al municipi baixllobregatí i el seu entorn.

D’altra banda, en la primera fase de les obres d’urbanització s’ha adequat una de les parcel·les municipals resultants de l’aprofitament urbanístic i que ocupa una superfície de 20.000 m2. La resta de l’aprofitament estarà disponible quan finalitzi la segona fase i correspon a tres solars municipals més de 10.000 m2, 4.000 m2 i de 2.500 m2, respectivament. Aquests terrenys es posaran a disposició de futures activitats industrials.

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires