El centre logístic d'Amazon obrirà les seves portes la tardor del 2017

Imprimeix

L'Ajuntament del Prat intentarà que les persones aturades de la ciutat tinguin prioritat per treballar en el nou centre logístic on es crearan 1.500 llocs de treball en un termini de tres anys.

El centre logístic que l'empresa nord-americana de comerç electrònic Amazon construirà al parc de negocis Mas Blau del Prat començarà a funcionar la tardor de 2017 amb una plantilla inicial de 500 treballadors i treballadores, i donarà feina a 1.500 persones en un termini de tres anys. Les obres començaran aquest mes de juliol. Amazon contractarà treballadors/es de perfils molt diversos: directors/es d’operacions, enginyers/es, personal de recursos humans i informàtics fins a professionals que s’encarregaran de preparar les comandes per als clients al centre logístic. L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha explicat que l'Ajuntament està treballant amb Amazon la possibilitat que les persones aturades de la nostra ciutat tinguin prioritat a l'hora d'ocupar aquests nous llocs de feina.

Una superfície de 60.000 m2

El futur centre logístic tindrà una superfície de més de 60.000 m2 (equivalent a vuit camps de futbol). La tria del Prat per part d'Amazon no és casual, ja que es troba molt a prop de l'aeroport de Barcelona-el Prat, del port, en plena àrea metropolitana de Barcelona i a prop dels sectors d'activitat econòmica del delta del Llobregat. La nova infraestructura del Prat formarà part de la xarxa logística europea d’Amazon, integrada per més de 29 centres en set països diferents.

Redacció / Foto: Arxiu