Sant Boi reivindicarà el valor la innovació i economia social i solidària

Imprimeix

La plaça de la Generalitat acollirà aquest dimarts 14 de juny la primera edició del CoBoi FEST.

Aquest dimarts 14 de juny se celebrarà el primer CoBoi Fest, un festival de petit format d’innovació i economia social i solidària de Sant Boi de Llobregat. Els projectes participants en la tercera Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi es presentaran en una fira i hi haurà també tallers, concerts i altres activitats. El festival tindrà lloc entre les 16 i les 20 hores i la presentació de projectes començarà a les sis de la tarda. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, participarà en l'acte.

La plaça de la Generalitat serà l’escenari escollit i es transformarà durant la tarda del 14 de juny en una fira de projectes d’economia i innovació social que treballen en els àmbits de la infància, la identitat, el medi ambient, la gent gran, la cultura, els negocis o l'esport.

Amb el lema CoEvolucionem Sant Boi, CoBoi Fest reivindica la necessitat de treballar de forma col·laborativa i oberta mentre es fomenta un desenvolupament econòmic més sostenible i centrat en les persones, d'acord amb la filosofia de treball característica del Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social Coboi.

El projectes que es presentaran durant el festival han estat acompanyats per CoBoi per fer realitat iniciatives que aportin valor alhora social i econòmic. Tenen en comú el fet d'haver nascut i crescut a CoBoi, que proposen solucions innovadores mitjançant la col·laboració de diferents col·lectius i que busquen un impacte directe i sostenible per millorar un determinat aspecte de la realitat social.

Quarta llançadora

Al llarg de l'acte de presentació també s'anunciarà la pròxima posada en marxa de la quarta llançadora de projectes i s'animarà la població de Sant Boi a presentar-hi les seves iniciatives.

Redacció / Foto: Arxiu