L’Ajuntament de Castellví demana ajuda econòmica a la Diputació

Imprimeix

El consistori baixllobregatí vol fer cinc actuacions al municipi en el període 2016-19.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha demanat suport econòmic a la Diputació per a cinc actuacions del període 2016-2019. Les cinc actuacions sol·licitades són, per ordre de prioritat i any de realització: arranjament de la via pública (any 2016), arranjament del pati del CCR (2017), adequació d’instal·lacions i xarxa d’aigua potable (2017), amortització de préstecs (2019) i adequació de l’escola vella per convertir-la en un centre social obert tot l’any (2019).

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall, destaca que “hem consultat a molta gent” a l’hora d’elaborar aquest llistat de peticions. “En el procés per elaborar aquesta llista d’actuacions hi han participat els serveis tècnics de l’Ajuntament, els grups de l’oposició i també la ciutadania, a través de les prioritats fixades en l’enquesta del pressupost”, afegeix Almirall, que fa ressaltar que “els tres blocs que els veïns i veïnes van prioritzar en l’enquesta estan recollits, exactament en el mateix ordre, en aquesta llista d’actuacions”. Primer, manteniment i arranjament de la via pública i els espais públics; segon, reducció del deute municipal i, tercer, noves inversions.

Abans que la Diputació faci públiques quines actuacions finança, i per quin import, de les cinc que se li han demanat, tindrà lloc una reunió entre responsables de l’Ajuntament i de la Diputació, per tal que des del municipi es pugui explicar de forma més detallada cadascuna de les actuacions demanades.

Redacció / Foto: Aj. Castellví de Rosanes