El Fòrum de Comerç de Sant Boi aplega 135 comerciants

Imprimeix

L’edició d’aquest any, la dotzena, va canviar de format i es va reflexionar sobre les fórmules de l'èxit a la ciutat.

Cal Ninyo va ser escenari aquesta setmana de la dotzena edició del Fòrum del Comerç de Sant Boi de Llobregat. Un esdeveniment que enguany va presentar un nou format i que va reflexionar sobre les fórmules de l’èxit. Tres persones emprenedores de la ciutat (un xef, Albert Mendiola; un forner, Esteve Bach, i una barbera, Marta Hernández) van xerrar sobre els seus negocis. A l'inici de la sessió, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, va explicar que el canvi de format del Fòrum de Comerç és una de les iniciatives que formen part del Pla de Comerç 2020, “un full de ruta que ens ha d’ajudar en l'objectiu d'aconseguir una ciutat més competitiva, capaç d’atreure activitat econòmica, generar noves iniciatives comercials i retenir el consum a la nostra ciutat". Un total de 135 comerciants locals van assistir a la sessió on van poder compartir punts de vista i debatre sobre qüestions relacionades amb el dia a dia del sector. La periodista Glòria Serra va conduir l'acte.

Albert Mendiola, propietari i xef del restaurant Marimorena, va explicar que “la competència és bona: com millor fem les coses més gent creurà en nosaltres i, per tant, cal treballar per oferir alguna cosa diferent, un entremig entre el qual tu vols fer i el que la gent busca”. Esteve Bach, propietari de la cadena de fleques Panet, va dir que “la innovació comença per canviar de mentalitat, veure en què falles tu, i no només culpar els altres, mirar al voltant per veure què vol el client d'avui i atrevir-te a fer petites coses una darrera de l’altre”. Mentrestant, Marta Hernández, propietària de la Barber Shop de la Vila, va assegurar que “sense compromís amb la feina no hi ha èxit, cal donar el màxim sempre a tots els clients: productes de qualitat, el mateix temps per a tothom, una atenció personalitzada que pugui marcar realment la diferència.”

La trobada d'aquest va inaugurar un nou enfoc del Fòrum del Comerç 2020, més proper i millor connectat amb la realitat quotidiana de la ciutat. Aquest espai de relació impulsat per l’Ajuntament pretén ajudar el comerç de proximitat de Sant Boi a innovar per posar en marxa o fer créixer les iniciatives comercials.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi