La indústria alimentària del Baix Llobregat es trobarà a Castelldefels

Imprimeix

S’emmarca en el projecte Promoure l’Ocupació i se celebrarà el proper dijous 14 d’abril al Parc Mediterrani de la Tecnologia.

El proper dijous 14 d'abril el Consell Comarcal del Baix Llobregat, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya-UPC i els ajuntaments de la comarca organitzen al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels -foto- la primera Jornada de la Indústria Alimentària al Baix Llobregat. Aquesta jornada s'emmarca en el projecte Promoure l'Ocupació a la Indústria Local del Baix Llobregat, un programa impulsat i cofinançat pels ajuntaments de la comarca, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

És un projecte públic-privat que té com a objectiu dinamitzar la Indústria Alimentària, de Begudes i el Sector del Transport vinculat. En aquesta jornada la UPC exposarà com la universitat pot col·laborar amb la Indústria Alimentària i com els darrers avenços en tecnologia tenen aplicacions directes al món industrial. També serà un bon moment per a conèixer empresaris i empresàries del sector tot prenent un cafè.

Redacció / Foto: Arxiu