Vaga indefinida dels treballadors i les treballadores de Doga

Imprimeix

Reivindiquen un conveni digne que permeti recuperar les condicions de treball i salari.

Els treballadors i treballadores de l’empresa abrerenca Doga Metal Parts han iniciat avui una vaga indefinida, davant la situació de bloqueig de les negociacions del conveni d'empresa per l'actitud immobilista de la direcció de Doga en tot el procés negociador, segons explica CCOO. Ahir hi va haver una reunió amb la mediació de l'Administració, però no es va poder desencallar la situació, ja que l'empresa no atén a les demandes de la plantilla.

La representació dels treballadors i treballadores de Doga Metal Parts denuncia la precarització de les condicions laborals i salarials que ha patit la plantilla en els darrers anys. Per això reivindiquen un conveni digne que permeti recuperar les condicions de treball i salarials que s'han anat deteriorant, i que faci una aposta per la generació d'ocupació en les millors condicions possibles. El sindicat acusa a l’empresa de manca de voluntat negociadora  i d'interès per arribar a un acord, y que han desenvocat en aquest conflicte. 

CCOO d'Indústria de Catalunya dóna suport a les reivindicacions de la plantilla de Doga i exigeix a la companyia que s'assegui a negociar per avançar cap a un conveni digne per als treballadors i treballadores.

 Redacció / Foto: Arxiu