Molins de Rei participa a la Fira Internacional d’Empreses Simulades

En total, l’empresa local “Art i Vidre Molins, SAS” va arribar a tancar  87 operacions de vendes nacionals i 2 d’internacionals i també es van fer 78 comandes de compres nacionals i 5 d’internacionals.

Els passats 9, 10 i 11 de març es va celebrar la 12a Fira Internacional d’Empreses Simulades al Palau de Congressos de  Fira de Barcelona, on  l’Ajuntament de Molins de Rei ha participat,  un cop més, a través de la seva empresa simulada “Art i vidre Molins, SAS” del programa SEFED. El SEFED és un curs de formació professional ocupacional en l’àmbit de l’administració i gestió d’empresa, que utilitza la simulació d’empresa com a metodologia d’aprenentatge. Està organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei en col·laboració amb la Fundació INFORM des de fa més de 25 anys, i ha comptat des de els seus inicis amb el suport i finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu.

Durant els tres dies de fira, els alumnes participants van tenir una activitat, atenent els clients amb els que ja s’havia concertat una visita els dies previs i informant les persones que de forma espontània s’apropaven a l’estand municipal. En total es van arribar a tancar  87 operacions de vendes nacionals i 2 d’internacionals i també es van fer 78 comandes de compres nacionals i 5 d’internacionals.

Un cop més la Fira Internacional d’Empreses Simulades ha representat una gran oportunitat perquè les persones participants al programa SEFED visquin  en primera persona l’experiència de l’organització i desenvolupament d’una fira comercial així com una excel·lent oportunitat de fer visible una xarxa que compta ja amb la participació de més de 7.500 empreses simulades ubicades a 42 països.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix