Trobada PIMEComerç i les associacions de comerciants comarcals

Imprimeix

Es va analitzar l’estat de l’associacionisme, del comerç en aquest territori i es van crear les bases per a la constitució del Consell de Comerç.

PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet es va reunir amb les diferents associacions de comerciants, en la que es va analitzar l’estat de l’associacionisme i del comerç en aquest territori. A la trobada, que es va fer a la seu de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, van assistir el President de PIMEComerç Baix Llobregat, Antonio Boza, el Secretari institucional, Enric Calvo, l’Adjunt a Presidència, Carles Gironès, el Delegat territorial, Agustí Miró, i la Coordinadora de Comerç, Amparo Vinaja, amb els representants de les associacions de comerciants de diferents municipis: Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Esplugues del Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Viladecans, Abrera, Olesa de Montserrat, Sant Just Desvern, Castelldefels i La Palma de Cervelló.

Aprofitant l’avinentesa de la trobada, de la reunió van sorgir les bases per a la propera constitució del Consell de Comerç. A més, es va analitzar l’estat de l’associacionisme i del comerç en el territori.

Redacció / Foto: PIMECCormerç Baix Llobregat-L’Hospitalet