Nestlé Espanya ingressa 2.166 milions en l’exercici del 2015

Els ingressos de la multinacional van ser un 4,5% més que l’any anterior. 

 

Segons l’empresa Nestlé Espanya, l’any 2015 va facturar 2.166 milions d’euros. Una xifra que suposa un 4,5% més que el 2014. Del total dels ingressos, 1.550 milions procedeixen de les vendes en el mercat espanyol, amb un augment del 2,9%, i 611 milions es van facturar a mercats exteriors, amb un creixement del 8,9%. La planta de Girona, fabricant de cafè, va registrar una forta activitat exportadora amb un creixement del 9% tant de les càpsules Dolce Gusto com del Nescafé. 

Dels 60 milions d’euros d’inversió, 49 milions es van destinar a ampliar o modernitzar les cadenes de producció de la companyia, amb un pes significatiu per part de la planta de Girona, en plena fase d’ampliació de les seves instal·lacions. A més va vendre l’abril del 2015 la marca ‘La Cocinera’ al grup Findus i el novembre la marca ‘Davigel Espanya’ a la companyia Brakes Group. Aquestes operacions han obligat a Nestlé Espanya a fer un ajust comptable per fer comparables els resultats del 2015 amb els del 2014. L’operació d’ajust s’ha fet excloent dels resultats del 2014 el volum de negoci de ‘La Cocinera’ entre l’1 d’abril i el 31 de desembre del 2014, i excloent la facturació de ‘Davigel Espanya’ entre l’1 de novembre i el 31 de desembre del 2014. D’aquesta manera, el perímetre del 2015 s’ha igualat amb el perímetre del 2014 i ha permès comparar els dos exercicis, han explicat fonts de la companyia. 

Nestlé Espanya, amb seu central a Esplugues de Llobregat, disposa a l’estat espanyol d’11 centres de producció dels quals quatre estan a Catalunya (Girona, Viladrau, Reus i Castellbisbal). Nestlé Espanya va invertir 60 milions d’euros el 2015, una xifra similar a la del 2014. 

Redacció / Foto: Nestlé Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix