Aposta pels emprenedors a Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Es posa en marxa la tercera edició del Concurs d’Idees i Projectes Empresarials i Comercials amb l’objectiu de contribuir a generar llocs de treball.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ja ha iniciat la tercera edició del Concurs d’Idees Emprenedores i Projectes Empresarials i Comercials. La finalitat d’aquesta convocatòria és incentivar la generació d’idees emprenedores viables, tant en el cas de les persones emprenedores com en el de les empreses i els comerços. L’objectiu final, al capdavall, és nodrir i consolidar nous projectes i iniciatives innovadores que contribueixin a generar llocs de treball, aprofitant els recursos propis del municipi.  

El concurs té dues categories: idees emprenedores que s’han de desenvolupar a Sant Vicenç dels Horts i projectes empresarials o comercials innovadors iniciats a Sant Vicenç dels Horts durant el 2015. Per a cadascuna de les categories hi ha un primer premi de 3.000 euros i un segon de 1.500 euros, a més de l’assessorament de SECOT en ambdós casos. El termini d’inscripcions finalitza el 31 de març. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.