La multinacional Nestlé implantarà un Global Digital Hub

Imprimeix

L’empresa ubicada a Esplugues de Llobregat preveu crear uns setanta llocs de treball.

La multinacional Nestlé ha decidit implantar a Esplugues de Llobregat un Global Digital Hub on es preveu la creació d’uns setanta llocs de treball especialitzats en noves tecnologies. S’espera -segons ACN- que la nova unitat estarà a ple rendiment a finals d’aquest 2016 i donarà servei a les companyies del grup a nivell mundial.

La companyia ha triat Catalunya per fixar la base de l’equip de treball per “la provada capacitat innovadora i l’ecosistema tecnològic de la ciutat” i perquè considera que és “un lloc atractiu per a joves talents”, segons ha apuntat la multinacional.

El Global Digital Hub s’instal·larà a la seu Nestlé España, situada a Esplugues de Llobregat i té com a principal objectiu el disseny, la construcció, implementació i manteniment de les plataformes digitals amb les quals Nestlé es comunicarà amb el consumidor (‘Business to Consumer’) a nivell mundial. Aquestes plataformes inclouran solucions en l’àmbit del màrqueting digital, el comerç electrònic i la comunicació amb els consumidors a través de les xarxes socials, del disseny de webs, aplicacions de mòbil, i altres productes i serveis digitals.

Redacció / Foto: Arxiu